Pizza Vegetariana met broccoli en champignons
Nog geen reviews
721 kcal
290 g groente

Onze pizzabodems worden in Italië gebakken volgens plaatselijke recept in de provincie Piemonte in het plaatsje Borgolavezzaro. Hier worden tradities nog overgedragen van vader op zoon. En dat proef je! We geven de pizza een twist met een lekkere Légumaise van gele paprika. Dit is een bron van vitamine E en jodium en is rijk aan vitamine C. Gezond genieten dus!
Bereiding (20 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de oven voor op 220 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Was de broccoli en snijd klein. Kook of stoom de kleingesneden broccoli beetgaar in enkele minuten. Giet daarna het water weg.
- Pel de ui en snijd in ringen. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.
- Besmeer de pizzabodems losjes met de helft van de Légumaise en beleg met broccoli, champignons en ui. Breng op smaak met zout en peper en besprenkel met olijfolie. Bak de pizza circa 10 minuten in de hete oven.
- Roer de overgebleven Légumaise los met een beetje water en druppel voor het serveren over de pizza.
TIP
Je kunt de champignons ook eerst bakken en op smaak brengen met knoflook, zout en peper. Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st PizzabodemHerkomst: La bio idea
- 1 st BroccoliHerkomst: lukassen
- 2 st UiHerkomst: TVA Organics
- 200 g ChampignonsHerkomst: paddenstoelenrijk
- 150 g Légumaise gele paprikaHerkomst: Ekomenu, Frank Fol
- 1 el Olijfolie extra vierge
- snufje Zout en peper
Meet hoe goed je eet
True price -33%
Groente + 130%
Vitaliteit + 24%
CO2 eq -79%
Water -94%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Vegetarisch, Eiwitrijk, Lactosevrij, 9 maanden, Lekker snel, Vegan, Gezin, Variatie
Voedingswaarden
Per portieEnergie721 kcal
Koolhydraten85 g
Suiker7 g
Vet28 g
Verzadigd vet4 g
Eiwit24 g
Vezels16 g
Zout2.2 g
Allergenen informatie
Gluten
Paprika
Tarwe